Pierś parowana w majeranku.

0 (0 ocen)

  • 15 min

Potrawa delikatna dla naszego żołądka,dobra dla dbających o linię.Odchudzam sie i bardzo często sama przygotowuję sobie tę potrawę.Jest smaczna,a w ogóle to uwielbiam smak i zapach majeranku.

  • 15 min

Składniki:

  • pierś z kurczaka 1 podwójna
    sól
    pieprz
    majeranek

Pierś parowana w majeranku. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Umytą i osuszoną pierś z kurczaka kroimy w

    paski. Układamy ją w pojemniku parowara i

    doprawiamy solą, pieprzem i spora ilością

    majeranku. Mieszamy. Parowar nastawiamy na

    30 minut. Gotową pierś wyjmujemy z

    parowaru i układamy na talerzu.

Porady

Można podać z warzywami gotowanymi na parze i z ryżem.

Komentarze

Podobne przepisy

4.5 (191 ocen)

Opublikowany w Magazynie
schab w majeranku

4.5 (191 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Schab w majeranku

Nina80 Schab w majeranku idealny na kanapki. 60 min