Polędwiczki Ania z warzywami

0 (0 ocen)

  • 50 min

szybki obiad krótki czas przygotowania długo pracuje a lubię smaczne i ciepłe jedzenie

  • 50 min

Składniki:

  • polędwiczka 2 marchewki 2 duże ziemniaki ząbek czosnku cebula pieprz sól przyprawa do ziemniaków kostka rosołowa oliwa z oliwek

Polędwiczki ania z warzywami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Polędwiczkę kroimy w grubsze plastry i ubijamy na kotlety potem nacieramy kostką rosołową wymieszaną z oliwą oliwek doprawiamy pieprzem marchew ziemniaki cebule w plastry lub kostkę kroimy doprawiamy przyprawą do ziemniaków solą pieprzem wkładamy do rękawa - mięso na spód warzywa na wierzch pieczemy w piekarniku w temp 180-200 stopni w czasie 50 min

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy