PRZYSMAK GAJOWEGO – CZYLI PODGRZYBKI W ŚMIETANIE

0 (0 ocen)

Podgrzybki w śmietanie nadają się jako dodatek do Świątecznego obiadu ale także podane z pieczywem smakują wybornie

Składniki:

  • SKŁADNIKI ;
    500 g podgrzybków mrożonych (obgotowanych)
    2 duże cebule
    1 szklanka śmietany 18% ( mlekowita )
    Pieprz
    Vegeta
    2 łyżki masła

Przysmak gajowego – czyli podgrzybki w śmietanie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. WYKONANIE :
    Podgrzybki rozmrażamy obgotowujemy parę minut i odcedzamy na sicie . Cebulę obieramy i kroimy w piórka smażymy dodajemy odcedzone podgrzybki zagotowujemy doprawiamy do smaku i wlewamy śmietanę zagotowujemy Gotowe smacznego .

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy