RYBA W ZALEWIE

0 (0 ocen)

SOCZYSTE RYBKI...

Składniki:


  • 1 KG RYBY NP.PSTRĄGA (MOŻE TEŻ BYĆ FILET Z PANGI)
    ŚREDNI SŁOIK PAPRYKI KONSERWOWEJ
    2 CEBULE
    ŚREDNI SŁOIK OGÓRKÓW KONSERWOWYCH
    1L WODY
    ŚREDNI SŁOIK OK.3O DAG KETCHUPU
    SÓL PIEPRZ CUKIER-DO SMAKU

Ryba w zalewie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. RYBĘ USMAŻYĆ,CEBULĘ LEKKO PODSMAŻYĆ(ZESZKLIĆ),OGÓRKI,PAPRYKĘ POKROIĆ W
    PODŁUŻNE PASKI.
    WSZYSTKIE SKŁADNIKI UKŁADAĆ WARSTWOWO NP.W NACZYNIU ŻAROODPORNYM.
    WARSTWY:
    RYBA,OGÓREK,PAPRYKA,CEBULA,RYBA
    ZALAĆ TO PRZEGOTOWANĄ,JESZCZE CIEPŁĄ WODĄ WYMIESZANĄ Z
    KETCHUPEM,SOLĄ,PIEPRZEM,CUKREM-DO SMAKU.
    ODSTAWIĆ NA OK.12 GODZIN
    ŻYCZĘ SMACZNEGO

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy