Ryba zapiekana z pomidorami i mozzarellą

0 (0 ocen)

  • 1 min
  • Dla 1 osoby

:-) Gorąco polecam (-:

  • 1 min
  • Dla 1 osoby

Składniki:

  • 6 kostek rybnych
    Pomysł na rybę w sosie śmietanowo-koperkowym WINIARY
    200 ml śmietany 12%
    2 pomidory
    kulka mozzarelli
    zioła prowansalskie
    2 ząbki czosnku
    sól
    pieprz
    vegete

Ryba zapiekana z pomidorami i mozzarellą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pomysł na rybę w sosie śmietanowo-koperkowym WINIARY przygotuj według przepisu na opakowaniu.
  • 1 2. Rybę, posól, popieprz i posyp ziołami prowansalskimi. Ułóż w naczyniu żaroodpornym, polej oliwą, rozetrzyj na niej czosnek.
  • 2 3. Pomidory obierz ze skórki i mozzarellę pokrój w plasterki. Na rybie ułóż plastry pomidorów i sera mozzarelli, posypać ziołami prowansalskimi.
  • 3 4. Całość zalać Pomysłem na rybę w sosie śmietanowo-koperkowym WINIARY i włożyć do piekarnika nagranego do temp. 180*C na ok. 30 - 40 min.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy