SAŁATKA SELEROWA Z CZERWONĄ FASOLĄ

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 8 osób

Szybka w przygotowaniu, sprawdzi się jako dodatek do grilla lub propozycja kolacji.

  • 20 min
  • Dla 8 osób

Składniki:

  • 1 słoik selera konserwowego
    5 jajek
    1 mała puszka kukurydzy
    1 mała puszka fasoli szparagowej konserwowej
    1 mała puszka czerwonej fasoli
    2-3 plasterki ananasa z puszki
    2 łyżki startego żółtego sera
    1 łyżka majonezu
    sól, pieprz

Sałatka selerowa z czerwoną fasolą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, i pokroić w kostkę. Pozostałe składniki oprócz sera odcedzić z zalewy, dodać jajka, żółty ser i majonez, wszystko razem wymieszać. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Podawać z pieczywem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy