Sałatka z serowymi ravioli

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Wyraziste, pikantne włoskie pierożki w towarzystwie czerwonej fasolki, kukurydzy i papryki.

  • 30 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 250 g ravioli z serem
    400 g czerwonej fasoli konserwowej
    400 g kukurydzy konserwowej
    1 czerwona papryka
    3-4 łyżki majonezu
    sól i pieprz

Sałatka z serowymi ravioli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makaron ugotować al'dente według instrukcji na opakowaniu. Paprykę umyć i pokroić w kostkę. Fasolkę i kukurydzę odcedzić z zalewy. Wszystkie składniki umieścić w salaterce, doprawić solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Odstawić na godzinę do lodówki. Smacznego!

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy