Sałatka z tuńczykiem i pierożkami ze szpinakiem i ricottą

0 (0 ocen)

  • 20 min

rewelacyjna smaczna sałatka

  • 20 min

Składniki:


  • puszka tuńczyka w sosie własnym
    250g pierożków z makaronu ze szpinakiem i ricottą
    1 papryka
    puszka kukurydzy
    pół małej cebuli
    3 łyżki majonezu
    sól

Sałatka z tuńczykiem i pierożkami ze szpinakiem i ricottą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Paprykę i cebulę pokroić w drobną kostkę. Tuńczyka odsączyć z zalewy , rozdrobnić widelcem. Pierożki ugotować wg przepisu na opakowaniu. Wszystko umieścić w misce i wymieszać. Dodać przestudzone pierożki, wymieszać bardzo delikatnie. Posolić do smaku. Dodać majonez i ponownie wymieszać.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy