Serek wiejski z botwinką i rzodkiewką

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Serek wiejski w nieco innym wydaniu - z dodatkiem botwinki. Danie idealne na wiosenne śniadanie.

  • 10 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • serek wiejski 250 gram
    botwinka 1/2 pęczka
    rzodkiewka kilka szt
    sól himalajska do smaku
    pieprz czarny do smaku

Serek wiejski z botwinką i rzodkiewką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Serek wiejski przełożyć do miski. Botwinkę wypłukać, osuszyć, pokroić dosyć drobno i dodać do serka. Dodać również rzodkiewki pokrojone w kostkę. Wymieszać. Przyprawić serek do smaku świeżo zmielonym pieprzem oraz solą himalajską.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy