Śledzie w sosie cebulowo-musztardowym

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Sałatka śledziowa

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 4-5 płatów śledziowych w oleju
    1,5 łyżki miodu
    1,5 łyżki musztardy zwykłej
    1,5 łyżki musztardy francuskiej
    pęczek koperku,
    cebula
    pieprz

Śledzie w sosie cebulowo-musztardowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Śledzie pokroić na mniejsze kawałki.
    Musztardy zmieszać, dodać drobno pokrojoną cebulę, posiekany koperek, miód, pieprz, dokładnie wymieszać , włożyć pokrojone śledzie, schłodzić

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy