Uwielbiamy Włoską kuchnie. Makarony są smaczne i szybkie w przyrządzaniu ,a u mnie zostały klopsy z poprzedniego dnia.I obiadek w kilka chwil
30 min
Składniki:
125 g makaronu spaghetti
ok 200 ml śmietany 18% słodkiej
pół małej cebulki
łyżka margaryny
pół łyżeczki przyprawy kuchni włoskiej
sól i pieprz do smaku
Spaghetti w sosie śmietanowym z klopsami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:
1.Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie.Makaron przepłukać w zimnej wodzie. Na patelni rozpuścić margarynę i zeszklić na niej cebulkę dodać makaron smażyć chwile od czasu do czasu przemieszać posypać przyprawami chwile jeszcze po smażyć wlać na patelnie śmietanę podgotować aż śmietana zgęstnieje. Smacznego.
Komentarze