Torcik "Pychotka"

0 (0 ocen)

  • 50 min

Szybki torcik dla nie spodziewanych gości

  • 50 min

Składniki:

  • 2 opakowania herbatników
    1 kostka masła
    2 opakowania budyniu śmietankowego
    330 ml kremówki
    puszka masy kajmakowej
    2 opakowania śnieżki
    gorzka czekolada

Torcik "pychotka" - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Budynie gotujemy na mleku,studzimy. Mieszamy z utartym masłem.Tortownicę wykładamy folią. Układamy 1/3 ciastek masę kajmakową, 1/3 ciastek masę budyniową i resztę ciastek. Kremówkę miksujemy ze śnieżkami wykładamy na herbatniki. Tort obficie posypujemy startą na tarce czekoladą.Można ozdobić truskawkami.

Komentarze

Podobne przepisy