Twaróg z roszponką i rzodkiewką

0 (0 ocen)

  • 30 min

Twarożek z roszponką i rzodkiewką poleca się.

  • 30 min

Składniki:

  • 300g twarogu półtustego
    10 szt. rzodkiewek
    garść roszponki
    garść kiełków brokułowych
    sól
    pieprz
    3 łyżki jogurtu naturalnego

Twaróg z roszponką i rzodkiewką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Twarożek z roszponką i rzodkiewką 1. Rzodkiewki myjemy, kroimy na ósemki, roszponkę płuczemy i rodzielamy. Wszystko wrzucamy do dużej miseczki i rozkruszamy w palcach twaróg, doprawiamy. Mieszamy poruszając miseczką. Na koniec dodajemy jogurt i kiełki. Delikatnie mieszamy. Samo zdrowie i na zdrowie

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy