Warzywno-owocowa

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Oryginalnie dobrane składniki surówek i sałatek często zaskakują moich gości

Składniki:

  • ● 25 dag kiszonej kapusty
    ● 5-6 śliwek węgierek
    ● 2-3 małe pomidory
    ● małe jabłko
    ● 1/2 pęczka posiekanego szczypiorku
    ● oliwa
    ● sól
    ● pieprz

Warzywno-owocowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę drobno kroimy.
    Śliwki, pomidory i jabłko myjemy,
    osuszamy. Śliwki kroimy
    w ćwiartki, a pomidory
    w ósemki. Jabłko obieramy
    i kroimy w kostkę
  • 2. Składniki sałatki mieszamy,
    polewamy oliwą, doprawiamy
    solą i pieprzem. Posypujemy
    szczypiorkiem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PP_08-2010

Komentarze

Podobne przepisy