zaskoczenie

0 (0 ocen)

w ten sposób podane jajko może zaskoczyć każdego ) zakochanego .

Składniki:

  • jajko

    1 patyk,2 gumki,1 talerzyk ( najlepiej prostokątny papierowy w których czasami podają frytki)
    liścia salaty do dekoracji

Zaskoczenie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Gotujemy jajko na twardo.Obieramy ze skorupy ,że by jajko było maksymalne ciepłym,gorącym.Im gorącej tym lepiej będzie końcowy efekt .
    Szybko układamy na przygotowany talerzyk ,po środku przyciskamy patykiem ( mocno ale z wyczuciem,że by nie pękło jajko ) ,fiksujemy gumkami z duch stron.I zostawiamy na około 20 minut. Po umknięciu czasu delikatnie rozbieramy nasze konstrukcje. i koimy na 2 części

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy