Zielony dodatek do wędlin - czyli szpinak inaczej

0 (0 ocen)

  • 30 min

Uwielbiam nowe smaki! To akurat pokazała mi Mama! Pyszny dodatek do wędlin.

  • 30 min

Składniki:

  • 1 worek szpinaku mrożonego (rozdrobniony!)
    2-3 cebule
    ok. 10 rzodkiewek
    przyprawa Knorr Delikat Przyprawa Uniwersalna Klasyczny smak
    majonez Hellmans

Zielony dodatek do wędlin - czyli szpinak inaczej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Odmrażamy szpinak (naturalnie, długo się odmraża więc lepiej go wcześniej wyjąć). Gdy rozmarznie się już całkiem, dokładnie go odsączamy. Dodajemy drobniutko pokrojone cebule i rzodkiewki. Przyprawiamy do smaku "Knorr Delikat Przyprawa Uniwersalna Klasyczny smak" i majonezem Hellmans.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy