zrazy kombinowane

0 (0 ocen)

  • 60 min

smaczne i ładnie wyglądające

  • 60 min

Składniki:

  • 4 plastry rozbitej łopatki
    4 plastry cienko pokrojonej szynki
    2 kabanosy
    kilka pasków marynowanej papryki
    ogórek kiszony
    cebula pokrojona w piórka
    musztarda francuska
    tłuszcz, bułka, jajko i mąka do obsmażenia

Zrazy kombinowane - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. rozbite plastry mięsa smarujemy musztardą, nakładamy na nie plastry szynki, na boku układamy kabanosa, cabulkę, kawałek ogórka i plasterki papryki, zwijamy ruloniki i spinamy je wykałaczką. Obtaczamy w mące, jajku i bułce, smażymy na rumiano.

Porady

Podajemy z ziemniakami i surówką

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy