Zupa gołąbkowa

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Zupa gołąbkowa to nic innego jak 2 gołąbki na talerzu obficie polane wywarem pomidorowym z gotowania gołąbków. Zupa jest bardzo smaczna, podajemy na gorąco z domowym chlebkiem.

  • 20 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • gołąbki 2 szt.
    wywar pomidorowy z gotowania gołąbków 2-3 chochle
    domowe pieczywo 2 kromki

Zupa gołąbkowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Nakładamy ciepłe gołąbki na talerz, polewamy obficie wywarem pomidorowym. Łyżką kroimy gołąbki na kawałki i zajadamy ze świeżym chlebkiem.

    Smacznego !!!

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy