Zupa Maćka

0 (0 ocen)

  • 45 min

To danie dla osób z gustem. Ostre lecz jednocześnie słodkie.

  • 45 min

Składniki:





  • - 3 szklanki wody
    - mały garnek
    -sos sojowy
    -sól czosnkowa
    -papryka w proszku słodka lub ostra
    -magi
    -kostka bulionowa mięsna
    -Chiński suszony listek sałaty i marchewki(nie trzeba dodawać)
    -oregano, zioła prowansalskie
    - makaron cienki

Zupa maćka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1.
    Wlać 3 szklanki wody do małego garnka. Wsypać szczyptę soli czosnkowe ,paprykę w proszku,oregano zioła prowansalskie. Wlać 5-6 kropel magi i 8-9 kropel sosu sojowego. Włożyć kostkę bulionową. Makaron wyłożyć na talerze. Podłączyć ogień i całość podgrzać.



    SMACZNEGO!!!!!!!

Komentarze

Podobne przepisy