czekoladowy krem jaglany z borówkami

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 3 osób

Przepyszny krem czekoladowy, który możemy jeść bez wyrzutów sumienia.

  • 30 min
  • Dla 3 osób

Składniki:

  • 50 g kaszy jaglanej,
    70 g gorzkiej czekolady,
    100 ml mleka,
    100 g jogurtu naturalnego,
    1 łyżka cukru kokosowego
    borówki

Czekoladowy krem jaglany z borówkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kaszę gotujemy do miękkości. Następnie blendujemy z cukrem, czekoladą podzieloną na kostki, mlekiem i jogurtem. Miksujemy aż konsystencja będzie gładka i puszysta. Podajemy z ulubionymi owocami. Spożywamy w ciągu ok. 3 dni.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy