Faszerowana bułka na ostro

0 (0 ocen)

  • 40 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Na śniadanie w sam raz, smakuje wybornie.

  • 40 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • Bułka pszenna 1 szt.
    Pomidor mały 1 szt.
    Szynka 1 plasterek
    Ser żółty ostry
    Papryka czerwona ½ szt.
    Masło
    Sól i pieprz do smaku
    Oregano
    Bazylia

Faszerowana bułka na ostro - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Z bułki ścinamy małą czapeczkę i ugniatamy miąższ palcami i smarujemy masłem. Wszystkie składniki kroimy w drobną kosteczkę razem mieszamy i doprawiamy na ostro do smaku, po czym faszerujemy bułkę Następnie zapiec w piekarniku, chwilkę ostudzić i podawać.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy