FRANCUSKI DIP DO WARZYW

0 (0 ocen)

kocham surowe warzywa towarzyszą mi każdego dnia a z tym dipem są po prostu wyborne. Serdecznie polecam

Składniki:

  • SKŁADNIKI;
    1 duża śmietana 18%
    1 opakowanie francuskiej zupy cebulowej z prażoną cebulką ( knorr)
    DODATKOWO
    Ulubione warzywa jadane na surowo np.
    - ogórki
    - seler naciowy
    - marchew
    - pomidory
    - papryka
    - itp.

Francuski dip do warzyw - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • image-0gmib3j 1. WYKONANIE:
    Do miseczki przekładamy śmietanę mieszamy z francuską zupą cebulową odstawiamy na około 10- 12 godzin Po tym czasie dip jest gotowy do spożycia z ulubionymi warzywami . Gotowe smacznego

Porady

Do dipu można dodać posiekany koperek

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy