Krakersy śródziemnomorskie

0 (0 ocen)

  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Krakersy z pastą lub farszem to idealna przekąska mała i pyszna:)

  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - krakersy paprykowe: 12 sztuk
    - łosoś wędzony: 100 gramów
    - serek śniadaniowy naturalny: 3 łyżki
    - majonez: 1 łyżka
    - ketchup: 1 łyżeczka
    - pieprz biały świeżo zmielony: 1 szczypta
    - imbir: 1 szczypta
    - sól: 1 szczypta
    - koperek suszony: 1 łyżeczka
    - oliwki czarne/drylowane: 12 sztuk

Krakersy śródziemnomorskie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. łososia, serek, majonez i ketchup miksujemy blenderem, doprawiamy i odstawiamy do lodówki na 20 min. Przekładamy pastę do rękawa i wyciskamy na krakersy posypujemy koperkiem i dekorujemy łososiowymi oliwkami. Smacznego:)

Komentarze

Podobne przepisy