Sałatka wiosenno-majowa

0 (0 ocen)

  • 40 min

Sałatkę wymyśliłem sam i jest rewelacyjna :)

  • 40 min

Składniki:

  • - sałata lodowa
    - rzodkiewka (pęczek)
    - ogórek szklarniowy (duży)
    - 3 pomidory
    - kukurydza
    - fasola czerwona
    - 3 łyżki majonezu
    - zioła prowansalskie
    - lubczyk
    - szczypiorek
    - natka
    - sól, pieprz

Sałatka wiosenno-majowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1 etap 1. Kroimy sałatę lodową drobno i rzodkiewkę w plastry.
  • 2 etap 2. Kroimy ogórek i pomidory.
  • 3 etap 3. Dodajemy kukurydzę i fasolkę czerwoną.
  • 4 etap 4. Doprawiamy ziołami prowansalskimi, lubczykiem. Dodajemy majonez i szczypiorek; sól i pieprz do smaku. Stroimy natką.

    Smacznego i pozdrawiam :)

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy