skorupki waflowe nadziewane sałatką z surimi

0 (0 ocen)

  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Smaczne i szybkie finger food. Idealne na szalone, tańczone imprezy. Chwytasz, zjadasz i gotowe :)

  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - skorupki waflowe (opakowanie): 12 sztuk
    - jajka gotowane na twardo: 3 sztuki
    - paluszki krabowe: 100 gramów
    - ogórek kiszony: 3 sztuki
    - majonez: 2 łyżki
    - sól i pieprz do smaku: 1 szczypta

Skorupki waflowe nadziewane sałatką z surimi - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wszystkie składniki pokroić w drobną kosteczkę, doprawić solą i pieprzem, połączyć majonezem i nałożyć do skorupek.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy