Smażony łosoś w ziołach - jak zrobić?
Sposób przygotowania:
1.UMYTE DWONKI ŁOSOSIA SKROPIĆ SOKIEM Z CYTRYNY ,,JAJKO ROZMIESZAĆ WIDELCEM NA TALERZU ,,DODAC PRZYPRAWĘ WARZYWNĄ I ZOŁA PROWANSALSKIE,TO DOKŁADNIE ROZMIESZAĆ ,,NA TALERZ PŁASKI WSYPAĆ TROCHĘ MĄKI I TROCHĘ MIELONEJ BUŁKI I TO DOKŁADNIE WYMIESZAĆ ROZGRZAĆ NA PATENI OLEJ ,WKŁADĆ DZWONEK ŁOSOSIA DO JAJKA I OBTOCZYĆ W MĄCE I NA MAŁYM OGNIU SMAŻYĆ Z OBU STRON NA ZŁOTY KOLOR
Porady
DO USMAŻONEGO ŁOSOSIA DODAŁAM ,POMIDORKA ,NA NIM CZERWONĄ CEBULKĘ , I CIENKI MAŁY PLASTEREK CZOSNYKU ,,BARDO DOBRY JEST Z KISZONYM OGÓRKIEM ,
Komentarze