twarożek z oliwkami i solą rozmarynową

0 (0 ocen)

sól rozmarynowa nadaje twarożkowi wyjątkowy smak i lekką słoność i najlepiej smakuje z tostami lub razowcem...............SMACZNEGO!!!

Składniki:

  • twaróg 40 dag/śmietankowy, cebula czerwona 1 sztuka, oliwki zielone 12 sztuk, sól morska rozmarynowa w płatkach Royal Brand - do smaku, śmietana gęsta 1/2 szklanki, pieprz czarny mielony 1/2 łyżeczki

Twarożek z oliwkami i solą rozmarynową - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • etap 1. twaróg śmietankowy półtłusty wymieszać ze śmietaną 12%

    dodać pokrojoną cebulę, oliwki, pieprz, sól, rozmaryn

    wszystko dobrze wymieszać i schować do lodówki na 30 minut aby smaki się przegryzły

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy