Zupa cebulowo-pieczarkowa

0 (0 ocen)

  • 2 godz. 40 min

Łatwa i szybka zupa z przepisu tesciowej.

  • 2 godz. 40 min

Składniki:

  • 3l wody, 2,5 glowki duzej cebuli , 0,5 kg mięsa mielonego, 0,5kg pieczarek, sól,pieprz,kucharek,1rosołek drobiowy,1 rosołek wołowy,4 serki topione hohland smak smietankowy

Zupa cebulowo-pieczarkowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebule pokroic w kostkę zeszklić na oleju, przyprawic do smaku. Pieczarki pokroić na plasterki poddusić odlać wodę,przyprawić dosmaku. Mięso usmazyć i przyprawić . Wodę zagotować z rosołkami dodać wszystkie dodatki a na koniec podprawić serkami rozpuszczonymi w cieplej wodzie .Jesli trzeba przyprawic do smaku .

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy