Zupa kneippowska

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Nam smakowała…i to bardzo.

  • 20 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • proporcje na zupę:
    2-3 łyżki zmielonego chleba razowego na 250 ml bulionu warzywnego lub rosołu drobiowego
    1 ząbek czosnku na 500 ml zupy

Zupa kneippowska - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Zupa kneippowska 1. Chleb razowy suszymy, mielimy w maszynce.
    Do gorącego bulionu wrzucamy po 3 łyżki na każde 250 ml bulionu. Gotujemy przez 2 min.
    Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek. Mieszamy i podajemy od razu.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy