Bagietkowe węże

0 (0 ocen)

Dla dzieci idealne !

Składniki:


  • bagietka,
    masło,
    ser żółty w plasterkach,
    zielone oliwki,
    zielone oliwki,
    papryka czerwona,
    ogórek konserwowy.

Bagietkowe węże - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Bagietki przetnij na pół i pokrój na mniejsze kawałki. Każdą posmaruj masłem i włóż kawałek sera żółtego. Ułóż kawałki bagietek w niewielkich odstępach. Oliwki pokrój na plasterki i połóż na bagietce. Ogórki pokrój na plasterki i połóż na pierwszym kawałku bagietki tworząc oczka. Z papryki wytnij język i małe kwadraciki na oczka. Włóż język w pierwszą bagietkę i na ogórkach połóż czerwona oczka z papryki.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy