Jajka faszerowane wędzonym łososiem

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Do tej smakowitej jajecznej przekąski wystarczą nam: jajka, łosoś i majonez.

  • 30 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 5 jajek
    2 nieduże plastry wędzonego łososia (ok.80 gram)
    2 łyżki majonezu
    sól, czarny pieprz i pieprz cytrynowy do smaku

Jajka faszerowane wędzonym łososiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • jajka 1. Jajka ugotować na twardo, obrać, wyjąć żółtka. Plastry łososia drobno pokroić, wymieszać z żółtkami i majonezem. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Tak przygotowanym farszem napełnić połówki białek. Smacznego!

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy