Kotlety rybne

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Zdrowe odżywianie nie musi być nudne :)

  • 30 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 120 g czerwonej fasoli (pół puszki)
    120 g łososia lub pstrąga łososiowego
    1/2 marchewki
    1/2 kulki mozzarelli ligt
    20 g otrębów
    sól, pieprz
    słodka papryka
    1 łyżeczka ostrego sosu chili

Kotlety rybne - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Osączoną fasolę rozgnieść widelcem, marchewkę zetrzeć na drobnym oczku, mozzarellę na grubym, rybę pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki wrzucić do miski, przyprawić i wymieszać. Masę podzielić na 4 część i uformować kotlety. Usmażyć na patelni spryskanej olejem. Podawać z ulubionymi dodatkami. Smacznego :)

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy