Musztardowo-keczupowe pomidorki

0 (0 ocen)

  • 5 min

Pyszne pomidorki w śmietanie z kechupem i musztardą, świetna sałatka na każdą porę.

  • 5 min

Składniki:

  • 2 pomidory
    2 łyżki gęstej śmietany
    1 łyżka kechupu
    pół łyżeczki musztardy
    pół cebuli
    pieprz, sól

Musztardowo-keczupowe pomidorki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebulę i Pomidory umyć, pokroic w małą kosteczkę. Dodać śmietanę, musztardę i kechup. Następnie dodać soli i pieprzu do smaku i Wymieszać. Na koniec brzegi miseczki polać kechupem i udekorować pomidorami pokrojonymi w małe plasterki.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy