Przegryzka do wszystkiego - jak zrobić?
Sposób przygotowania:
1.KUPUJEMY SLEDZIE SOLONE CALE ILOSC ZALEZY OD TEGO NA CO TO MIALOBY BYC NAMACZAMY TROCHE W WODZIE OCZYWISCIE PRZED TYM JE CZYSZCZAC W SRODKU MOZNA OD RAZU POKROIC W KAWALKI WEDLUG UZNANIA GDY UZNAMY ZE SA JUZ DOBRE TO PRZEKLADAMY DO SLOIKA I ZALEWAMY ZALEWA TO ZNACZY:WODA +CUKIER+SOL+PIEPRZ+OCET SMAK ZALEWY ZALEZY OD GUSTU NA KONIEC KROIMY W MIARE DUZO CEBULI W PASECZKI I WKLADAMY DO SLOIKA ZAKRECAMY I LEKKO MIESZAMY ODSTAWIAMY DO PRZEROBIENIA W CIEPLE MIEJSCE SA PRZEPYSZNE
Porady
NAJLEPIEJ I NAJSZYBCIEJ JEST ODSTAWIC W CIEPLE MIEJCE GDYZ SZYBCIEJ DOJDA POTEM DO LODOWKI NIKT NIE POZALUJE A OBIECUJE ZE JEST PRZEPYSZNE
Komentarze