Wiosenna kanapka z tuńczykiem

0 (0 ocen)

  • 15 min

Śniadanie nie musi być nudne, a przygotowanie czegoś pysznego zajmować dużo czasu. Polecam kanapkową pastę z serka i tuńczyka.

  • 15 min

Składniki:

  • serek wiejski ze szczypiorkiem,
    rzodkiewka,
    sałata,
    tuńczyk - kawałki w sosie własnym,
    sól,
    pieprz.

Wiosenna kanapka z tuńczykiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tuńczyka dokładnie odsączamy i rozdrabniamy widelcem. Mamy teraz dwie opcje: albo mieszamy tuńczyka z serkiem albo najpierw nakładamy serek potem tuńczyka. Całość doprawiamy solą oraz pieprze i układamy na kanapkach kawałki sałaty oraz rzodkiewkę pokrojoną w plasterki.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy