Zupa serowo-porowa

0 (0 ocen)

  • 60 min

To niezwykle smaczna i tania zupa. W sam raz na zimowe popołudnia.

  • 60 min

Składniki:

  • 40dkg mięsa mielonego
    3 cebule
    1 litr rosołu z kostki
    20dkg sera topionego
    3 pory
    20dkg sera ziołowego Hochland
    jogurt
    sól
    pieprz

Zupa serowo-porowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebule usmazyć na oleju. Dodać pokrojony por. Mięso dodać do rosołu i gotować 20minut. Dodać oba sery, jogurt naturalny.Usmażoną cebulę i por dodać do rosołu z mięsem Gotowac wszystko 5 minut.

Porady

Po podaniu mozna na wierzch dodac starty dowolny ser zółty!

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy