Powrót do głównego serwisu >>
Dodaj przepis
Dodaj przepis
press ENTER to search
Pasta łososiowo-twarożkowa
0
(0 ocen)
evita0007
Pasty nie soliłam ponieważ łosoś jest dość słony :-)
Składniki:
1oog łosoś norweski wędzony
2 jajka kurze ugotowane na twardo
3 łyżki stołowe twarożek kanapkowy (jego nazwa "Mój ulubiony")
1 garść szczypiorek (umyty,osuszony i drobno pokrojony)
pieprz kolorowy wg.uznania
Skopiuj listę zakupów
Udostępnij ten przepis:
Udostępnij
Wyślij
Pinterest
Pasta łososiowo-twarożkowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:
1.
Łososia kroimy w drobną kosteczkę i przekładamy do miski.Dodajemy szczypiorek,twarożek oraz jajka drobno posiekane.
Pieprzymy wg. uznania i całość mieszamy.Chwilkę chłodzimy w lodówce i podajemy z ulubionym pieczywem. . .
SMACZNEGO :=)
Komentarze
Podobne przepisy
0
(0 ocen)
0
(0 ocen)
Pasta twarożkowa
benka
Pyszny dodatek do pieczywa
15 min
4.5
(199 ocen)
4.5
(199 ocen)
Pasta Łososiowo-Jajeczna
evita0007
Pyszna pasta z łososia . . . .
0
(0 ocen)
0
(0 ocen)
Pasta twarożkowa z botwinką
rena123
Pyszna pasta do pieczywa z twarożku i botwinki.
15 min
0
(0 ocen)
0
(0 ocen)
Pasta jajeczno-twarożkowa
Gluten Free Ash
Idealna na śniadanie
20 min
0
(0 ocen)
0
(0 ocen)
Pasta łososiowo-serowa
Konto nieaktywne
Pyszna i prosta pasta kanapkowa z wędzonym łososiem. Idealna do świeżego chrupiącego pieczywa.
15 min
0
(0 ocen)
0
(0 ocen)
Pasta twarożkowa z tuńczykiem
Magdalena G
prosta, pożywna i smaczna
10 min
Komentarze