POMIDORY FASZEROWANE

0 (0 ocen)

  • 60 min

PRZEPIS POWSTAŁ Z MOICH PRÓB EFEKTOWNEGO GOTOWANIA

  • 60 min

Składniki:

  • 4 POMIDORY
    1 TOREBKA RYŻU
    2 CZERWONE CEBULE
    6 ŁYŻEK SOSU SOJOWEGO
    2 ŁYŻECZKI PRZECIERU
    SÓL, PIERZ, CHILI

Pomidory faszerowane - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. RYŻ GOTUJĘ W OSOLONEJ WODZIE,POMIDORY WYDRĄŻAM.
    NA PATELNI PODSMAŻAM CEBULĘ, ORAZ MIĄŻSZ Z POMIDORÓW. CAŁOŚC DOPRAWIAM SOLA, PIEPRZEM I CHILI. DODAJE RYZ, POLEWAM SOSEM I SMARZE OK 10 MINUT. NAKŁADAM FARSZ DO POMIDORÓW I ZAPIEKAM OK 30 MINUT

Porady

JEŻELI POMIDORY SA WODNISTE NIE NALEZY DODAWAC CAŁEGO MIĄŻSZU ŻEBY FARSZ NIE BYŁ ZA ŻADKI

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy